New Jersey Devilsin hyökkääjä Nikita Gusev etsii uutta osoitetta NHL:ssä

Gusevin pelaaja-agentin Juri Nikolajevin venäläistaituri olisi halukas siirtymään pudotuspeleihin pääsevän NHL-seuran riveihin ennen huhtikuun 12. päivä olevaa siirtorajaa.

Gusev asetettiin torstaina NHL:n siirtolistalle, joten venäläisen leirissä odotetaan vielä asioiden ratkeamista.

– Me odotamme vielä NHL:n siirtolistan toimenpiteitä. On erittäin todennäköistä, että Gusev ei jatka New Jerseyssä, vaan muualla NHL:ssä. Toivottavasti se on joukkue, joka pääsee pudotuspeleihin. Kaikki asiat päätetään (viimeistään) siirtorajalla, Nikolajev kertoo Metaratings.ru-sivuston haastattelussa.

4,5 miljoonan dollarin palkkaa nettoava Gusev on ollut tällä kaudella esitystensä puolesta todellinen pettymys. Myös katsomossakin otteluita viettänyt hyökkääjä on tehnyt 20 ottelussa vaisut pisteet 2+3=5.

Nikolajev laittaa Gusevin heikon vireen osittain Devils-valmennuksen piikkiin.

– Valmentajamme ovat isoja persoonia – jokaisella heillä on omanlaiset näkemykset joukkueen rakentamisessa. Jokainen onnellinen jääkiekkoilija tarvitsee valmentajan, joka ymmärtää miten pelaajaa tulee käyttää. Se olisi myös hyvä seuran talouden kannalta, Nikolajev piikitteli Devils-luotsi Lindy Ruffin valmennustiimiä.