Ville Heinola joutumassa osaksi jättimäistä NHL-kauppaa? ”Kävisi täydellisesti järkeen”

© Kuva: Leijonat.fi

Winnipeg Jetsin alkukausi on ollut odotuksiin nähden jättimenestys. Seura keikkuu tällä hetkellä Kanadan divisioonan jaetulla ykköspaikalla ja on menossa kovaa vauhtia pudotuspeleihin.

Winnipegissä ollaan kuitenkin hyvin tietoisia joukkueen heikkouksista. Huhujen mukaan seura haluaisi vahvistaa puolustustaan ja on iskenyt silmänsä Nashville Predatorsin ruotsalaispuolustaja Mattias Ekholmiin.

The Athletic hahmotteli artikkelissaan NHL-siirtotakarajan pelaajakauppoja, jotka kävisivät kummallekin seuralle järkeen. Yhdessä hahmotelmassa Ekholm matkaisi Winnipegiin vaihdossa hyökkääjä Mathieu Perreaultista, 1. kierroksen varausvuorosta sekä puolustaja Ville Heinolasta.

– Ekholmin siirto Jetsiin kävisi täydellisesti järkeen, jos he saavat rahatilanteen kuntoon- Heillä on Perreault, jonka sopimus on loppumassa, joten tämä toimisi, jos Winnipeg pitäisi hieman hänen palkastaan, artikkelissa kirjoitetaan.

– Se tulisi maksamaan ykköskierroksen varauksen ja ainakin Ville Heinolan.

Heinola on pelannut tällä kaudella yhden ottelun Winnipegissä ja jäi siinä kiikaritehoille. AHL:ssä nuori suomalaispakki on pelannut 16 matsia tehoin 4+6=10.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.