Buffalo Sabresin GM Kevyn Adams on tehnyt puheissaan sen selväksi, että Sabres on valmis kauppaamaan hyökkääjä Taylor Hallin.

Sportsnetin sisäpiiritoimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Hallia kohtaan löytyy jonkin verran kiinnostusta NHL:ssä.

– Uskon, että Adamsin puhelin käy kuumana tällä hetkellä. Joukkueen kaikki keskittyminen on nyt Hallin tilanteessa. Uskon, että moni seura on kysellyt hänestä, Friedman valaisi tilannetta.

Hallin kahdeksan miljoonan dollarin palkan takaava sopimus luo vaihtokaupan tekemiseen oman haasteensa.

– Yksi NHL-seura, joka voisi palkkojen suhteen toimia, on St. Louis Blues. Blues on taistellut viime aikoina maalintekovaikeuksien kanssa, Friedman kertoo.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin tietojen mukaan Sabres pyytää Hallista vastikkeena ensimmäisen kierroksen varausta. LeBrun muistutti samalla, että Sabresin voi olla vaikeaa saada haluamaansa, sillä NHL:ssä on tällä hetkellä vahvasti ”ostajien markkinat”.

The Fourth Period -sivuston päätoimittaja David Pagnotta raportoi viikonloppuna, että Hallista saisi ennemminkin kasan pienempiä palasia.

– Tämänhetkinen oletus on se, että Hallin lopullinen kauppahinta olisi toisen kierroksen varausvuoro, pelaajalupaus sekä mahdollisesti kolmas palanen, Pagnotta avasi.

29-vuotias Hall on pelannut tällä kaudella Sabresin riveissä odotuksiin nähden vaisuin pistein 2+15=17. Kanadalaishyökkääjän tehotilasto on pakkasella hyytävin luvuin -20.