Pian tehdään historiaa? Janne Kuokkasen maaliputki NHL:ssä venyi jälleen – parempaa ei nähty vuosikymmeniin!

© Kuva: Getty Images

NHL-seura New Jersey Devilsin suomalaistulokas Janne Kuokkanen on ollut aivan liekeissä viime aikoina. Viime yönä hän venytti maaliputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi, kun hän iski Devilsin ensimmäisen maalin ottelussa New York Islandersia vastaan.

Kuokkasen maaliputki on nyt jo neljän ottelun mittainen. Kukaan tulokas ei ole pystynyt parempaan Devilsissä koko 2000-luvulla.

Kuokkasella on mahdollisuudet takoa Devilsin tulokkaiden uusi maaliputkiennätys. Historian pisin putki on tähän mennessä kuuden ottelun mittainen, joten suomalaistulokas on jo todella lähellä kaikkien aikojen ennätystä.

Koko kausi on tähän mennessä ollut erinomainen suoritus 22-vuotiaalta Kuokkaselta. 20 ottelussa hän on takonut tehot 5+6=11. Tällä hetkellä suomalainen on Devilsin kuumin nuorukainen. Aikanaan ykkösvarauksena mennyt Jack Hughes on esimerkiksi iskenyt kauden 25 ottelussa tehot 6+8=14, ja on nopeasti jäämässä Kuokkasen jalkoihin pistepörssissä.

Voit katsoa Kuokkasen viimeisimmän maalin alta.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.