Patrik Laineelle etsitään uutta sentteriä markkinoilta – tarjolla kaksi vahvaa suomalaisehdokasta

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets etsii huhujen mukaan uutta sentteriä. Joukkue menetti ykkössentterinsä Pierre-Luc Dubois’n vaihtokaupassa Patrik Laineesta, eikä joukkueessa ole jäljellä ainuttakaan mitat täyttävää kärkisentteriä.

Laineen rinnalle kaivattaisiin ennen kaikkea peliä tekevää ja kiekollista sentteriä. Columbuksen kirstussa rahat ovat kuitenkin vähissä, ja palkkakatossa on arvioiden mukaan reilu miljoona dollaria jäljellä.

Listasimme kolme todennäköisintä sentterihankintaa. Otimme huomioon heidän hintalappunsa sekä saatavuuden.

Mikael Granlund, Nashville Predators

Mikael Granlundin nimi on jo pitkään pyörinyt siirtohuhuissa. Raporttien mukaan Columbus yritti hankkia hänet jo ennen kauden alkua, mutta aika loppui kellosta kesken. Hänen sopimuksensa arvo on 3,75 miljoonaa dollaria, mutta Nashville voisi pidättää osan palkasta. Granlundin sopimus päättyy tähän kauteen.

Granlund on pelannut NHL:ssä lähinnä laitahyökkääjänä, mutta hän voi silti hyvin olla tarjolla olevista vaihtoehdoista paras. Columbuksella saisi myös hyvän mahdollisuuden testata Granlundia ennen kuin mahdollisesti tarjoaa pidempää sopimusta kauden päätteeksi.

Mikael Granlund todennäköisesti kaupataan ennen kauden loppua. Kuva: Getty Images.

Eric Staal, Buffalo Sabres

Konkarisentteri Eric Staalin kausi Buffalossa on ollut pettymys. Hänen piti olla joukkueen kakkossentteri, mutta tähän mennessä palaset eivät ole loksahtaneet kohdilleen. Koko Buffalon joukkue on alisuorittanut, joten liikaa kuraa ei voida kaataa Staalin niskaan. Kauden 20 ottelussa hän on kerännyt tehot 3+5=8.

36-vuotiaan konkarin sopimusta päättyy tähän kauteen. Vuosipalkka on 3,25 miljoonaa dollaria, mutta Buffalo voisi pidättää siitä osan. Staal on monipuolinen rouhija, jonka rinnalla Laine voisi päästä näyttämään myös syöttötaitojaan. Kaudella 2017-18 Staal iski 42 maalia runkosarjassa.

Erik Haula, Nashville Predators

Granlundin tapaan Erik Haulan nimi on ollut jatkuvasti siirtohuhuissa. Hän tuskin jatkaa Nashvillessa kauden jälkeen, joten seura haluaisi kaupata hänet pois. Tällä kaudella Haula on iskenyt 21 ottelussa tehot 2+5=7, mutta hän on urallaan osoittanut kykenevänsä pisteiden tekoon.

Haulankin sopimus päättyy tähän kauteen. Hänen vuosipalkkansa, 1,75 miljoonaa, mahtuu melkein sellaisenaan Columbuksen palkkakattoon.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.