Edmonton Oilers nappasi viime yönä komean 4-2 voiton Winnipeg Jetsistä. Vielä kolmannen erän alussa ottelussa mentiin Winnipegin johdossa, mutta Edmonton pyyhkäisi ohi kolmella kolmannen erän maalilla.

Kauden mittaan Oilers on jatkuvasti muovannut hyökkäysketjujaan. Tämä oli kuitenkin toinen matsi putkeen samalla ykkösketjulla. Sen muodostivat Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid ja Jesse Puljujärvi. Koko kolmikko pääsi tänään tehoille.

Puljujärvi alusti joukkueensa tasoitus maalin. Hän riisti kiekon päädystä ja syötti sen täysin vapaaksi jääneelle Darnell Nurselle. Puolustaja pääsi sihtailemaan rauhassa ja iski kiekon ylämummoon.

Puljujärvi on pelannut tällä kaudella 33 NHL-ottelua. Hän on tehnyt niissä tehot 8+5=13.