Nyt kävi kylmät! NHL-tuomareiden juonittelu kesken ottelun tallentui mikrofoniin: ”Eihän siinä paljoa ollut, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Usein puhutaan puolueellisista tuomareista tai hyvittelevistä jäähyistä. Harvoin asioista saa kuitenkaan samanlaista kovaa todistusaineistoa kuin Nashville Predatorsin ja Detroit Red Wingsin viime yön ottelusta.

Toisen erän puolivälissä ottelu oli siirtymässä mainoskatkolle. Samalla TV-lähetykseen päätyi mikitettyjen erotuomareiden keskustelua. Tuomaristo kävi läpi tilannetta, jossa Nashvillen hyökkääjä Viktor Arvidsson ajautui vahingossa Detroit-maalivahdin päälle.

– Eihän siinä paljoa ollut, mutta vittu haluan Nashvillelle jäähyn mahdollisimman aikaisin, tuomari ehtii sanoa ennen kuin puhe katkaistaan.

Kolme minuuttia myöhemmin Nashvillelle  tuomittiin kahden minuutin jäähy laitataklauksesta.

Voit katsoa ja kuunnella tilanteen alta.