Bardown-sivuston mielestä on olemassa muutama joukkue, johon tällä hetkellä Columbus Blue Jacketsissa pelaavan Patrik Laineen tulisi siirtyä. Juttu on lisäksi TSN:lle tekstejä tekevän toimittaja Jesse Pollockin käsialaa.

– Toivottavasti teillä kaikilla on kaikki hyvin. Tiedättekö, kenellä ei ole kaikki hyvin? Patrik Laineella, jutun alussa veisteltiin.

– Blue Jackets ei ole hyvä, heidän luotsi ei ole hyvä, eikä hän myöskään näytä olevan oikea kaveri Laineen kehitykselle, Pullock jatkoi viitaten John Tortorellaan.

Eli Columbuksesta pois, ja pikapuoliin, toivoi Pollock. Ne vaihtoehdot voisivat kuulemma olla Montreal Canadiens, Florida Panthers, Carolina Hurricanes, Colorado Avalanche tai Toronto Maple Leafs.

– Canadiens on tehnyt maaleja tällä kaudella kivasti ja todellinen maalintekijäluonne voisi olla heille mukava lisä.

– Laine voisi olla Panthersissa pala, joka saattelee joukkueen huipulle. Aleksander Barkov ja Jonathan Huberdeau ovat olleet liekeissä koko kauden, ja Laine voisi tulla täydentämään yhden tappavimman hyökkäyksen.

– Kuvitelkaa Carolinaan Sebastian AhoTeuvo Teräväinen – Laine.

– Canes ei välttämättä tarvitse häntä, mutta hänet toivotettaisi taatusti tervetulleeksi avosylin joukkueeseen, joka hamuaa Cupia, muutamat perustelut kuuluivat.

No, aika näyttää. Se on kuitenkin selvää, että vaikeaa suomalaisella on. Tämän kauden 28 ottelun saldo on 9+8=17 (-11) ja maaliskuussa hän niittasi vain yhden maalin.

LUE NHL:N KESKIVIIKKOAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Taas on syytä hehkuttaa! Historiakirjat uusiksi – Kevin Lankinen torjui merkittävän voiton, nousi itse legenda Dominik Hasekin rinnalle

Edes Connor McDavidilta tullut rusikoiminen ei pysäyttänyt – maalin mättänyt Jesperi Kotkaniemi historiallisen kovassa vireessä

Oho: Mikko Lehtonen voitti tulisieluisen John Tortorellan puolelleen debyytissään – näin luotsi kommentoi