NHL-kauden megafloppi paljasti: Ensi kauden seura jo mielessä

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresiin viime lokakuussa vapaana pelaajana siirtynyt tähtihyökkääjä Taylor Hall sai perjantaina pientä lohtua vaikeaan alkukauteensa, kun hän pääsi maalin makuun ensimmäistä kertaa 20 otteluun.

29-vuotias Hall on ollut jättipettymys Sabresissä, sillä 21 ottelun jälkeen hänen pistesaldonsa on vaisu 2+11=13. Kanadalaisen tehotilasto on pakkasella rumin lukemin -13.

Hallin yksivuotinen ja kahdeksan miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy tähän kauteen, joten tämänkin takia hyökkääjätaiturin nimi on noussut NHL:n siirtohuhuihin.

Haastavasta alustaan huolimatta, Hall olisi ainakin omien sanojensa mukaan valmis palaamaan ensi kaudella Buffaloon.

– Olen valmis kaikkiin eri vaihtoehtoihin. En voi sanoa, että tämä kausi olisi mennyt tilastojen puolesta mitenkään nappiin. Olen kuitenkin siitäkin huolimatta pitänyt olostani täällä. Pidän paljon näistä tyypeistä, valmennuksesta sekä siitä, miten seura kohtelee pelaajiaan. Olen sanonut alusta asti agenttini kanssa, että olemme valmiita kaikkiin vaihtoehtoihin, Hall kertoi Sportsnetille, kun häneltä kysyttiin jatkamisesta Buffalossa.

– En koskaan pitänyt tätä sopimusta vain yhden vuoden juttuna. Olin aina avoimin mielin, joten näemme myöhemmin, mitä tässä tapahtuu – kunhan molemmilla on kiinnostusta jatkaa tätä. Mutta ehdottomasti, kyllä minulla on kiinnostusta (jäädä tänne), Hall valaisi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.