Suomalaispuolustaja Miro Heiskasen loistava kausi sai jatkoa keskiviikkoyönä, kun 21-vuotias kirjautti tililleen kaksi pistettä Tampa Bay Lightningia vastaan. Samalla suomalainen päätti Dallasin nolon putken hallitsevaa mestaria vastaan.

Edelliset ottelut kaksikon välillä eivät ole olleet suotuisia kotijoukkueelle. Stars ei ollut saanut maaliakaan Andrei Vasilevskin taakse kahdessa ottelussa. Illan vierasjoukkue oli kuitenkin iskenyt seitsemän maalia tässä ajassa.

Jos viime kautta katsoo, niin venäläisen nollaputki oli jo kolme ottelua Starsia vastaan. Ratkaisevassa ottelussa Stanley Cupin finaaleissa Vasilevsky piti myös nollat.

Starsin maalittomuus jatkui myös ensimmäisessä erässä. Pienen herättelyn jälkeen esiin astui Heiskanen. Suomalaispuolustaja oli aggressiivisesti maalinedessä iskemässä kiekkoa ohi laukauksen jälkitilanteesta.

Heiskanen runnoi kiekon ohi Vasilevskin ja katkaisi Starsin nolon putken mestaria vastaan. Suomalaisen tilille napsahti lisäksi myös syöttöpiste. Tampa Bay voitti ottelun lopulta voittomaalikilpailussa 4-3.

Jos twiitt ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bally Sports Southwest

@BallySportsSW
🚨 Miro the rebound hero. 🚨

@DallasStars | #GoStars