Mikko Rantasen huikeassa tehoillassa kurja sivujuonne – mikä on Nathan MacKinnonin tilanne?

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche kellisti San Jose Sharksin NHL:ssä torstaiaamuna selvin 4-0-numeroin, ja ottelun ykkösnimi oli suvereenilla tavalla Mikko Rantanen.

Avsin ykkösketjun oikea laituri, 21.37 minuuttia pelannut tähti takoi ottelussa järkyttävät tehot 2+2 (+3) iskien maalit toisen ja kolmannen kaksikymppisen aikana. Päätöserässä suomalaistykki lisäksi saalisti kaksi maukasta syöttöpinnaa.

Coloradon Joonas Donskoi (0, 11.19) jäi pisteittä.

Ottelu ei ollut Avsille pelkkää juhlaa, sillä joukkueen ykkössentteri Nathan MacKinnon (0+1) lähti kesken pelin pois saatuaan jonkinlaisen osuman päähänsä.

– Näin hänen tulevan pois jäältä, hän oli koppikäytävällä. Luulen, että selvisimme tästä tuurilla, tai toivottavasti hän ainakin tuntee olonsa hyväksi. Tällä hetkellä hän näyttäisi olevan kunnossa, Avs-valmentaja Jared Bednar sanoi Denver Postille.

Divisioonassaan kolmosena keikkuvan Coloradon paras pistemies on nyt suomalaispeluri saldolla 10+12=22. Nousiaisten lahja jääkiekolle kipusi myös koko sarjan pistepörssissä 20:n parhaan joukkoon sijalle 19. Aleksander Barkov on heti perässä pienemmällä maalimäärällä 8+14=22.

– Kävimme palaverin, ja kaikki ymmärsivät tilanteen. Nyt jätkät pelasivat hyvin, vastasimme huutoon hyvin, Rantanen ylisti.

Colorado oli hävinnyt San Joselle edellisessä pelissä 2-6, mutta nyt laulu oli totaalisen toinen.

– Kaiken kaikkiaan asiat tuntuivat hyvältä. Ketjukaverit ja joukkue auttoivat minua, Nousiaisten timantti kehui jakaen kiitosta massiivisista tehoistaan.

LUE TORSTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
NHL:ssä käsittämätön Mikko Rantanen -sirkus! Täysin pitelemätön suomalainen takoi tiskiin tehot 2+2 ja nousi pörssin 20:n parhaan joukkoon

Hämmentävä kuivakausi: Jopa Connor McDavidin hanat menneet totaalisen tukkoon – pelaaja tarponut samanlaisessa putkessa viimeksi puolitoista vuotta sitten


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.