Arizona Coyotesin ykkösvahdin viittaa loukkaantumisten takia kantava Antti Raanta on The Athleticin mukaan yksi siirtomarkkinoiden halutuimmista maalivahdeista.

31-vuotiaan otteet ovat loukkaantumisen jälkeen olleet loistavia. Darcy Kuemperin ollessa sivussa noin kuukauden avaa Raannalle mahdollisuuden näyttää kykynsä Arizonan maalinsuulla.

The Athleticin toimittaja Craig Custancen mukaan Raanta on koko NHL:n kolmanneksi todennäköisin kaupattava maalivahti. Raannan edessä listalla ovat Columbuksen maalivahti Elvis Merzlikins sekä Floridan Chris Driedger.

Lähteiden mukaan eritoten Washington Capitals sekä Colorado Avalanche etsivät syvyyttä maalivahtiosastoilleen.

– Raanta sekä Coyotes ovat mielenkiintoisessa risteyksessä. Suomalainen torjuu seuraavan kuukauden Arizonan maalilla Darcy Kuemperin loukkaannuttua. Kuemper palaa tositoimiin juuri ennen siirtorajaa, joten joukkueet saavat tarkastella Raannan suorituksia, Custance kirjoittaa.

– Suomalaista on vaivannut epätasaisuus ja varsinkin loukkaantumiset urallaan. Nyt hänellä on mahdollisuus todistaa pystyvänsä kantamaan vastuuta pidemmän aikaa. Häntä arvioidaan nyt tarkalla silmällä.

– Colorado sekä Washington etsivät aktiivisesti syvyyttä maalivahtiosastolle. Jos Kuemper toipuu ajoissa takaisin pelikuntoon, niin Arizona etsii varmasti hyvää kauppaa Raannan kanssa. Varsinkin kun suomalaisen sopimus päättyy tähän kauteen.