Vaikean kauden Liigassa pelannut Jyväskylän JYP tiedotti maanantaina huipputärkeästä jatkosopimuksesta.

JYP on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Liigan tämän kauden tähän asti toiseksi kovimman maalitykin Robert Rooban kanssa. 27-vuotias virolaislaitahyökkääjä on iskenyt tämän kauden 40 ottelussa tehot 19+8=27.

– Rooban jatkosopimus on merkittävä palanen tulevan kauden joukkueen rakentamisessa. Robin nuorena kiekkoilijana aloittama pitkäjänteinen työ ja periksiantamaton luonne ovat mahdollistaneet hänelle nousemisen tällä kaudella Liigan maalipörssin kärkikahinoihin, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi seuran kotisivuilla.

– Tulemme selviämään tästä kaudesta ja suunnittelemme kiivaasti tulevaa. Rooban sopimus ensi kaudeksi JYPiin on merkittävä signaali luottamuksesta parempaan tulevaisuuteen, hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen säestää.