Neljänteen KHL:n pudotuspeliotteluunsa Lokomotiv Jaroslavlia vastaan veitsi kurkulla lähtenyt Helsingin Jokerit ei onnistunut kaventamaan venäläisvastustajansa etumatkaa läntisen konferenssin ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa.

Lokomotiv voitti joukkueiden neljännen kamppailun lopulta lukemin 4-1 ja eteni toiselle pudotuspelikierrokselle tyylipuhtaasti voitoin 4-0.

Yksi Jokereiden suurimmista kompastuskivistä Jaroslavlissa pelatussa ottelusarjassa oli ”oma koira” Teemu Pulkkinen, joka onnistui maalinteossa myös sarjan neljännessä ottelussa lataamalla ottelun voittomaalin ylivoimalla. Kaikkiaan Pulkkinen iski neljässä Jokerit-ottelussa tehot 4+1=5.

Jokereiden ainokaisesta kauden päätösottelussa vastasi toisen erän kahdeksannella minuutilla maalinteossa onnistunut Jonathan Pudas.

Kesälomansa aloittava narrilauma onnistui Lokomotivia vastaan pelatussa ottelusarjassa maalinteossa vain kolmesti.