Juuse Saros torjui Nashville Predatorsille sunnuntaiyönä maukkaan voiton, kun joukkue kellisti Chicago Blackhawksin luvuin 3-1. Nuorten maailmanmestarille merkittiin 29/30 torjuntaa, Chicagon virkaveli Kevin Lankisen tilastoihin kirjattiin numerot 31/34.

Saros on löytänyt maalilla historiallisen vireen, sillä pelaaja on päästänyt maksimissaan vain maalin peräti seitemässä edellisessä kokonaisessa ottelussa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Juuse Saros backstopped the @PredsNHL to victory and has now allowed one or fewer goals in each of his last seven decisions. #NHLStats

Nuorten maailmanmestaria paremmin ovat vetäneet vain viisi maalivahtia kautta NHL-historian. Suomalaisen selän taakse on mennyt kaksi maalia tai enemmän kokonaisessa pelissä viimeksi 18. helmikuuta.

– Maalivahtimme ovat olleet uskomattomia, ja se on iso juttu. Pelissämme on paljon hyviä asioita. Nyt täytyy vain jatkaa rullaamista neljällä ketjulla. Pelaaminen on hauskaa, tällä kaudella 31 pelissä tehot 8+6=14 tehnyt Mikael Granlund hymähti seuran kotisivuilla aiemmin.