Liiga
HIFK – KooKoo
Perjantai 12.03. klo 18:30

HIFK ja KooKoo lähtevät perjantain otteluun hieman erilaisissa tunnelmissa. Hyvässä vireessä oleva HIFK on noussut sarjassa jo kakkoseksi, ja alla on kolme voittoa. KooKoo ei puolestaan tunnu saavan juonesta kiinni – maalin tappiot seuraavat toisiaan ja sarjasijoitus on valahtanut jo yhdeksänneksi. Nordiksella olisi ryhtiliikkeen paikka, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.

HIFK on ollut jo pidempään rautaisessa iskussa – kymmenestä viime ottelusta on voitettu peräti yhdeksän. Viikolla kaatui Tappara jatkoajan jälkeen. Alex Broadhurst oli voiton takuumies kolmella tehopisteellään. Anton Lundellin poissaolo on venynyt ja miestä odotetaan kentille innolla. Yohann Auvitu jatkaa sairauslomaansa. Laadukas ja laajalla rosterilla varustettu HIFK tuntuu viimein päässeen elementtiinsä.

Myös KooKoo pelasi viikolla Tapparaa vastaan ja tuloksena oli maalin tappio. Tappara meni ottelussa hyvissä ajoin parin maalin johtoon, jota kouvolalaiset eivät saaneet kiinni – vaikka maalipaikkoja onnistuivatkin luomaan sangen mukavasti. Poissaoloja KooKoolla on vaihtelevasti, mutta maininnan arvoisia ovat ainakin maalivahti Victor Brattström sekä kauden loppuun asti huilaava Trevor Mingoia.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomielessä ottelu ei ole kovinkaan erikoinen. KooKoo ei ole koskaan hakenut Nordikselta kolmea pistettä, eikä se helppoa ole tänäänkään. Viihdevetoihin voi suositella kotivoittoa: HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,77.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO