Eeli Tolvanen nousi Nashvillen voiton takuumieheksi illan NHL-kierroksella – kehui vuolaasti Mikael Granlundin vaikutusta

© Kuva: Getty Images

Ykkösketjuun Columbusta vastaan nostettu Eeli Tolvanen lunasti valmennusjohtonsa odotukset. 21-vuotias laukoi ottelun voittomaalin toisessa erässä ylivoimalla.

Päävalmentaja John Hynes istutti Tolvasen Mikael Granlundin sekä Filip Forsbergin viereen sunnuntai-iltana. Tasaviisikoin maali jäi uupumaan, mutta ylivoimalla sama koostumus pysyi kasassa.

Tolvanen sai nappisyötön Forsbergilta ja laukoi ottelun voittomaaliksi jääneen kudin ohi Joonas Korpisalon. Maali oli suomalaiselle kauden kolmas.

Lisävastuu kertoo myös valmentaja Hynesin kasvavasta luotosta Tolvaseen kaukalon molemmissa päissä. Tolvasen mukaan vuodet joukkueen AHL-organisaatiossa muovasivat 21-vuotiaasta kokonaisemman pelaajan.

– Olen kehittynyt hurjasti varsinkin puolustuspäässä. Kiitos siitä kuuluu Millwaukeelle. Vuodet AHL:ssä kehittivät minua hurjasti, valmennus sekä joukkuekaverit takoivat niitä asioita päähäni, Tolvanen aloitti Predatorssin lehdistötilaisuudessa.

– Kun tulin KHL:stä olin aika hyökkäysvoittoinen pelaaja. Koen olevani paljon tasapainoisempi molemmissa päissä, mikä on saanut itseluottamukseni kohoamaan.

– Kun pääset pelaamaan ”Grannyn” sekä Filipin kanssa täytyy sinun olla parhaimmillasi. Ne jätkät ovat ihan loistavia jäällä.

– Jos heille syöttää kiekon, niin tietää sen tulevan takaisin tavalla tai toisella. He kuuluvat tämän sarjan eliittiin. Minun täytyy vain rakentaa itseluottamusta ja auttaa heitä parhaani mukaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.