Buffalo Sabresin karmea rämpiminen jatkuu – NHL:n tappioennätys lähellä: ”Surkein joukkue sitten…”

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolaisen ja Henri Jokiharjun edustama Buffalo Sabres kärsi viime yönä jo 16. tappionsa peräjälkeen sen jäätyä maaleitta 0-4-vierastappiossa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

NHL:n heittopussijoukkueen sanalla sanoen karmaiseva putki hakee nyky-NHL:ssä vertaistaan. Se on enää kahden tappion päässä Pittsburgh Penguinsin 18 ottelun ennätyksellisestä tappioputkesta kaudelta 2003-04.

Intohimoisille Buffalo-faneille nykytahti alkaa ottaa jo mielenterveyden päälle.

– Tämän vuoden Sabres on surkein joukkue kaupungissa sitten vuoden 1984 Buffalo Billsin, eräs faneista parahti Twitterissä verraten NFL-seuran kaksi voittoa 16 ottelusta tuottaneeseen sesonkiin lähes 40 vuotta sitten.

– Sabresin pelien seuraaminen saa minut hulluuden partaalle. En usko nähneeni koskaan yhdenkään joukkueen pelaavan noin surkeasti. Jälleen nolla maalia taulussa. He tulevat ehdottomasti rikkomaan kaikkien aikojen tappioennätyksen, toinen ennustaa.

– Muistatteko, kun Red Wingsin pisteprosentti oli viime kaudella 27,5 ja luulimme, ettemme koskaan näkisi pahempaa? eräs faneista ilkkui Sabresin pisteprosentille (25).

Sabresin 16 tappiosta 11 on tullut vähintään kolmen maalin erolla samalla, kun se on jäänyt viidesti kokonaan ilman maaleja kyseisen putken aikana. Sabres on nyt kerännyt 32 ottelustaan kuusi voittoa ja 18 pistettä. Seuraavaksi vähiten pisteitä keränneet Detroit Red Wings ja Anaheim Ducks ovat nekin keränneet 24 pistettä mieheen.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?