Suomelle upea voitto kirin jälkeen – Vili Saarijärvi osui kahdesti, Anton Lundell avasi pistetilinsä

© Kuva: Leijonat.fi

Leijonien nousujohteinen esitys lauantain päiväpelissä Tsekkiä vastaan johti pistetilin avautumiseen viikonloppuna pelattavassa Ruotsin EHT-turnauksessa. Valkopaidat nousivat parin maalin takaa tasoihin päätöserässä Suomen rupeaman toisen pelin päättyessä 3-2 voittomaalikisan jälkeen Leijonille.

Teemu Turunen (1+0) ohjasi Suomelle 2-1-maalin, ja Vili Saarijärvi (1+0) toi valkopaidat 2-2-tilanteeseen pian avaushäkistä. Kun sentteri Anton Lundell (0+1) sai häkkiin syöttöpisteen, avasi hän tehotilastonsa miesten maajoukkueessa jo toisessa pelissään.

Neljäntenä ampunut Saarijärvi oli voittomaalikisan ainoa onnistuja, ja Tsekiltä epäonnistui siis kaikki viisi yrittäjää.

Pelicansissa torjuva Tsekki-vahti Patrik Bartosak otti torjuntoja 60 minuutin aikana eräkohtaisesti 4+7+6=17. Tsekki oli hyökkäyspelissä hallitsevampi osapuoli etenkin avauserässä, mutta Janne Juvonen seisoi ajoittain päällään Suomen maalilla. Vahti napsi kiekkoja varsinaisella peliajalla mallia 19+5+5=29.

Nuorten maailmanmestari oli tolppien välissä hyvä, ja etenkin ensimmäisessä erässä suorastaan mainio. Siinä oli alku sille, miksi Suomi lopulta voitti – Tsekki ei päässyt karkaamaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.