Siirtohuhuissa perää? Lähde: Näihin seuroihin NHL-supertähti Jack Eichel voitaisiin kaupata

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin supertähti Jack Eichelin nimi pyörii tasaiseen tahtiin siirtohuhuissa. Sentterin on raportoitu olevan kyllästynyt seuran kyntämiseen. NHL-toimittaja Elliotte Friedmankin kommentoi vähän aikaa sitten, että hän pitää siirtoa varsin realistisena mahdollisuutena.

Harvalla seuralla on kuitenkaan mahdollisuutta hankkia Eichelia riveihinsä. Joko heillä ei ole tarpeeksi annettavaa Buffalolle vaihtokaupassa tai Eichelin mammuttimainen sopimus ei mahdu heidän palkkakattoonsa.

Bleacher Reportin toimittaja Lyle Richardson esitteli artikkelissaan viisi seuraa, joilla olisi realistiset mahdollisuudet hankkia Eichel riveihinsä. Nämä seurat ovat Detroit Red Wings, Los Angeles Kings, New Jersey Devils, New York Rangers ja Ottawa Senators.

Kiinnostavin ja kenties realistisin vaihtoehto on Rangers. Joukkueella on runsaasti Kaapo Kakon kaltaisia nuoria lupauksia, joista seura voisi luopua saadakseen supertähtitason ykkössentterin. Samalla Rangers nousisi aivan uuteen kategoriaan joukkueena ja olisi jopa yksi ennakkosuosikeista Stanley Cupin voittoon.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.