Paljastus: NHL-megatähdestä tehtiin vaihtotarjous – sisäpiiritoimittaja uskoo treidin vielä tapahtuvan!

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin katastrofaalinen kauden aloitus on nostanut jälleen ilmoille seuran ykköstähteen Jack Eicheliin liittyviä kauppahuhuja.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman uskoo, että Eichel saatetaan kaupata toiseen joukkueeseen tämän kauden aikana.

– Eichelin kauppaaminen on mahdollista. Sabres tuli juuri takaisin tauolta häviten kaksi ensimmäistä otteluaan todella selkeästi. Tämän myötä myös puheet seuran seuraavista ratkaisuista on aloitettu, Friedman kertoi WGR550-radiokanavalla.

Eichelin nimi on pyörinyt jo pitkään NHL:n siirtohuhuissa.

– Tämä asia tuli ensimmäisen kerran esille viime kesänä. En tiedä oliko vaihtokauppa vielä silloin lähellä syntymistä. Uskomus on kuitenkin aina ollut se, että Eichel on tyytymätön seuran tilanteeseen, Friedman avasi.

– Eichel otti viime kaudella suuren harppauksen eteenpäin, mutta seura ei siltikään menestynyt. Kun katsoo joukkueen tilannetta tällä hetkellä, niin voi olla varmaa, että Eichel on turhautunut, toimittaja jatkoi.

Friedmanin mukaan Sabres on saanut Eichelistä jo vaihtotarjouksia.

– Minulle kerrottiin, että Sabres sai tarjouksia Eichelistä, mutta seura ei ollut valmis hyväksymään niitä. En usko, että Eichel olisi koskaan pyytänyt siirtoa toiseen seuraan, mutta hän oli selvästi kärsimätön tilanteeseensa – ja muut NHL-seurat tiesivät tästä.

Friedman lisäsi haastattelussa, että kaksi potentiaalisinta kohdetta Eichelille voisivat olla New York Rangers tai Los Angeles Kings. Näillä kahdella NHL-seuralla ainakin on riittävästi pelimerkkejä vaihtokaupan aikaansaamiseen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.