NHL:n koronaongelmat jatkuvat – koskee ainakin yhtä suomalaispelaajaa!

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres on seuraava koronavirusongelmien vuoksi ottelujaan siirtämään joutuva NHL-joukkue.

Sabres on asettanut Taylor Hallin ja Rasmus Ristolaisen NHL:n koronakaranteenilistalle ja jotta virustilanteeseen liittyvät vaaditut jäljitystoimenpiteet ehdittäisiin suorittaa asianmukaisesti, päädyttiin nyt tehtyyn ratkaisuun.

Buffalolaisryhmä kohtasi viime viikonloppuna kotonaan kahdesti New Jersey Devilsin ja NHL ilmoitti jo maanantaina, että Devilsin loppuviikon ottelut on peruttu, sillä joukkueen koronalistalla oli neljän tuoreimman tapauksen myötä peräti 14 pelaajaa.

Sabresin on tämänhetkisen tiedon mukaan tarkoitus palata tositoimiin 11. helmikuuta Washington Capitalsia vastaan.

Tällä kaudella on jouduttu siirtämään toistaiseksi kaikkiaan 18 NHL-ottelua, mikä tiivistää muutenkin kiivastahtista sesonkia.