Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella on ollut viime päivät kohun keskellä. Hän penkitti Patrik Laineen edellisessä ottelussa, eikä suostunut kertomaan syytä julkisuuteen.

Urallaan Tortorella on tullut tunnetuksi värikkäänä ja raivokkaana persoonana. Hän on useaan otteeseen penkittänyt tähtipelaajiaan ja huutanut heille pää punaisena vaihtopenkillä.

NHLSuomi haastatteli Columbuksen virallista seurareportteria Jeff Svobodaa. Hän on luonnollisesti läheisissä tekemisissä seuran kanssa ja paljasti, millainen Tortorella todellisuudessa on.

– Mielestäni Tortorella on hieman väärinymmärretty, että hän olisi aina niin tunteikas kuin hän on niissä hetkissä, joista tulee nettihittejä, mutta ei asia ole niin. Hän on hyvin erilainen persoona kuin se karikatyyri, joka on levinnyt maailmalle, Svoboda kertoi ennen penkityskohua.

– Hän on silti todella vaativa, ja yksi hänen vaatimuksistaan on se, että pelaajien täytyy antaa kaikkensa. Tortorella osaa käsitellä virheitä niin kauan, kun pelaaja todella yrittää parhaansa. Hän tykkää sanoa, että pelaajan työ on pelata kovaa, ja hänen työnsä on valmentaa virheitä ja tehdä pelaajista parempia. Puolustus on varmasti yksi hänen fokuksensa Laineen kanssa. Tähän mennessä Tortorella on kehunut Lainetta paljon ja on todella innokas valmentamaan hänen kaliiperinsa pelaajaa. Jossain vaiheessa he varmaan käyvät keskusteluja siitä, mitä Laine voi parantaa.

LISÄÄ AIHEESTA: Patrik Laineen saaga vain jäävuoren huippu – Columbuksen sisäpiiritoimittaja lataa suorat sanat joukkueen tilasta: ”He ovat aivan sekaisin!”