Leijonat jäi maaleitta Ruotsin käsittelyssä – EHT-turnaus päättyi pettymykseen

© Kuva: Leijonat.fi

Leijonien vaisu Ruotsin EHT-turnaus päättyi selvään 0-3-tappioon turnausisäntää vastaan sunnuntaina.

Hampaaton leijonalauma taisteli 0-0-lukemissa toisen erän seitsemännelle minuutille saakka, jolloin Ruotsin Max Friberg vei joukkueensa johtoon. Jesper Sellgren lisäsi reilua paria minuuttia myöhemmin taukolukemiksi 2-0.

Kolmas erä alkoi Leijonilta karmaisevalla tavalla Filip Hallanderin onnistuttua onnekkaasti maalinteossa vain 24 sekunnin pelin jälkeen.

Beijer Hockey Gamesin voitto meni jälleen Venäjälle, joka nappasi jo kauden kolmannen EHT-turnausvoittonsa. Leijonat jäi turnauksessa kolmanneksi joukkueen kerättyä kolmesta ottelustaan vain yhden voiton, joka tuli lauantaina voittolaukauskisassa Tshekkiä vastaan.

Suomen parhaat pistemiehet Ruotsin turnauksessa olivat kaksi maalia iskenyt Vili Saarijärvi sekä tehot 1+1 kasannut Jere Innala.