NHL:n vanhin aktiivipelaaja, maaliskuussa 44 vuotta täyttävä Washington Capitals-puolustaja Zdeno Chara, saa taalaliigan luvalla käyttää erikoispitkiä, peräti 170 senttimetrin pituisia mailoja.

Asian taustalla on slovakkijärkäleen peräti 205 senttimetrin pituus.

Nyt rapakon taakse on saatu uusi lähetys mailoja, mutta väärään osoitteeseen. Paketin sai vaatebisnestä New Jerseyssä pyörittävä Ariel Ben-Abraham.

– Saamme paketteja päivittäin esimerkiksi Kiinasta, joten se ei tuntunut kummalliselta. FedEx (kuljetusyhtiö) toi sen yhdessä parin muun paketin kanssa ja kävin niitä normaalisti läpi kunnes todella hämmästyin löytäessäni 18 jääkiekkomailaa, Ben-Abraham toteaa Russian Machine Never Breaks -sivustolle.

Mailat oli pakkauksen mukaan osoitettu Capitalsin huoltopäällikkö Brock Mylesille joukkueen harjoituskeskukseen Arlingtoniin, joten paketti kulkeutui suurin piirtein 200 mailia (noin 320 kilometriä) väärään suuntaan.

Ben-Abraham lähti selvittämään tapausta ja otti aluksi yhteyttä paketissa olleeseen puhelinnumeroon saamatta kuitenkaan vastausta.

FedExin asiakaspalvelusta hänellä oli entuudestaan huonoja kokemuksia, joten Ben-Abraham päätti ottaa sosiaalisen median käyttöön ja teki tapauksesta Twitter-päivityksen, johon liitti mukaan Charan ja Capitalsin Twitter-tilit.

Ben-Abraham lupasi hoitaa mailat tavalla tai toisella oikealle omistajalleen, mutta tapauksen merkittävyydestä hänellä ei ollut aavistustakaan.

– Olen koripallofani, enkä ymmärrä tästä mitään, Ben-Abraham totesi.

Tarina ei vielä toistaiseksi kerro ovatko mailat jo matkalla Charalle.

Boston Bruinsista 14 kauden jälkeen täksi kaudeksi Capitalsiin vaihtanut Chara on pelannut kuluvalla sesongilla 10 ottelua tehoin 2+2=4.

Ben-Abrahamin lähettämät twiitit löytyvät alta. Mikäli ne eivät näy laitteellasi, voit katsoa ne myös täältä.

Ariel Ben-Abraham

@ArielCreate

Ariel Ben-Abraham

@ArielCreate
Hey @Capitals why are $5k worth of your hockey sticks at my house...

Also what time is practice?

I think @FedEx messed up... 😂
Yo @zdeno33 I know you haven’t tweeted since 2014 but you coming to pick these up or not...?