Kasperi Kapasen kurssi kääntymässä? NHL-sivustolta suorat sanat: ”Kun pelaat Sidney Crosbyn kanssa…”

© Kuva: Getty Images

Kasperi Kapanen teki edellisottelun penkityksensä jälkeen tehokkaan paluun Pittsburgh Penguinsin kokoonpanoon ja iski voittomaalin jatkoajalla Washington Capitalsia vastaan varhain keskiviikkoaamuna.

Amerikkalaismediat ovatkin sittemmin antaneet ansaitut kehut nopealle suomalaislaiturille, josta kaavailtiin täksi kaudeksi tutkaparia itselleen Sidney Crosbylle.

– Kun pelaat Sidney Crosbyn rinnalla, sinun on oltava valmiina antamaan kaikkesi ja oltava oikeassa paikassa, koska yhdeksän kertaa kymmenestä Crosby myös toimittaa kiekon perille, The Hockey Writers -sivusto muistuttaa.

– Kapanen oli todellinen tuholainen hyökkäysalueella koko ottelun ajan, mikä on juuri sitä, mitä Penguins haluaa häneltä nähdä. Hän oli hyvä ensimmäisestä vaihdosta alkaen ja naulasi Capitalsin arkkuun jatkoajan onetimer-maalillaan, The Athletic säestää.

– On selvää, että valmennus odottaa Kapasen pelaavan kovempaa ja enemmän ”reunalla” sekä tekevän likaista työtä. Hän kuunteli valmennusta ja oli yksi ottelun parhaista pelaajista, sivusto jatkaa.

24-vuotias Kapanen on merkkauttanut alkukauden 14 pelaamassaan ottelussa nyt tehot 3+6=9.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.