© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – Lukko: Tasoaan laskenut Ilves vaikeuksissa

Liiga
Ilves – Lukko
Tiistai 02.02. klo 18:30

Lauantaina tappioputkensa poikki saanut Ilves saa tiistaina kokeilla siipiensä kantavuutta, kun vastaan tulee sarjaa johtava Lukko. Ilves on ollut viime ajat vaikeuksissa ja joukkue onkin pudonnut pikaisesti sarjan kärkikahinoista. Lukko sen sijaan jatkaa vakuuttavaa menoaan ja sen sarjajohto toisena olevaan Pelicansiin nähden on tällä hetkellä kuusi pistettä.

Ilves pelasi SaiPaa vastaan lauantaina tasaisen ottelun, josta muodostui ns. maalin peli. Ville Meskanen vapautti tupsukorvat tuskasta ja kolme pistettä jäivät kotiin. Ilves ei silti vakuuttanut lauantainkaan ottelussa: maalinteko ja hyökkäysten sommittelu sakkaa pahasti. Perjantaina joukkue oli valmennusta myöten neuvoton, kun Ässät lipui toisessa erässä karkumatkalle. Menetyksiä kärsineet tupsukorvat ovat vain kalpea varjo entisestään.

Lukko jatkoi hienoja esityksiään lauantaina, kun se kaatoi HIFK:n 3-1 erittäin viihdyttävässä ja korkealaatuisessa ottelussa. Lassi Lehtisen nollapeliennätys jäi reilun viiden minuutin päähän, mutta muuten Lukon ilta oli täydellinen. Joukkue on taitava ja taisteleva. Pekka Virralla on tällä hetkellä sormissaan Liigan laadukkain yhdistelmä, jota vastaan maalinteko ei totisesti ole helppoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämänhetkinen suoritustaso on Lukolla niin paljon edellä, että vetosuositukseen kelpaa vierasvoitto jopa näennäisen matalalla kertoimella. Ilveksen tasonlasku on hämmentävä jopa pelaajamenetykset huomioiden. Vetoihin siis Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,87.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.