Winnipeg Jetsin leiristä kantautui Suomen aikaa sunnuntai-iltana synkkiä uutisia. Joukkue harjoitteli ilman sarja-avauksessa tehot 2+1=3 iskenyttä Patrik Lainetta, joka jätti aamuharjoitukset kesken tuskaisen näköisenä vain parin minuutin jälkeen.

Luotsi päävalmentaja Paul Maurice oli sanonut toimittaja Paul Friesenin twiitin mukaan eilen, että pelaajan tilannetta ja Laineen tuntemuksia tarkkaillaan uudestaan maanantaina.

No nyt tilanne on se, että Laine on matkustamassa Jetsin Twitter-tilin kuvien mukaan joukkueen vierasreissulle, eikä häntä ole eri tiedotusvälineiden mukaan laitettu day-to-day-listalle – eli pelaajaksi, jonka vammaa tarkasteltaisi päivä kerrallaan.

Winnipeg Jetsin Twitter-tililtä kävi viime yönä selväksi myös se, että Ville Heinola on nostettu AHL-joukkue Manitoba Moosesta niin sanottuun taxi squadiin, jonka kuusi pelaajaa ovat NHL-joukkueen matkassa esimerkiksi treenaamassa.

Jets pelaa vieraskiertueellaan Toronto Maple Leafsia vastaan kerran ja Ottawa Senatorsia vastaan kahdesti.

LUE MYÖS:
Uskomatonta! Kausia tulee ja menee, mutta NHL-konkarin vuosia kestänyt mieletön putki jatkuu vain: ”En ollut tietoinen”

Eihän tämän kaiketi pitäisi olla mahdollista: Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tilastoissa hämmentävä yksityiskohta – ”Räjäyttää tajuntani”

Maailmanmestari Eetu Luostariselta mieletön NHL-kauden avaus: Uran ensimmäinen häkki toi voiton – ”Rakastin hänen pelaamistaan”