Patrik Laine vaihdetaan päittäin nuoreen NHL-sentteriin? Tässä kaupassa olisi järkeä kummallekin osapuolelle

Siirtohuhut Patrik Laineen ympärillä ovat viime päivinä saaneet uusia kierroksia. Laine oli silminnähden tyytymätön tilanteeseensa, kun hän saapui median eteen Winnipegissä. Missään vaiheessa suomalaistykki ei sanonut missään vaiheessa, että haluaisi jatkaa seurassa, vaikka asiasta suoraan kysyttiin.

Columbus Blue Jackets on ollut yksi niistä seuroista, johon Lainetta ollaan tiiviimmin huhuttu. Nyt vaihtokaupalle olisi enemmän tilausta kuin koskaan aiemmin.

Columbuksen tähtisentteri Pierre-Luc Dubois on nimittäin ilmoittanut haluavansa vaihtaa maisemaa. Winnipeg Jets puolestaan tarvitsee kipeästi sentteriä, kun taas laitahyökkääjiä seuralla on enemmän kuin tarpeeksi.

Maalintekijä on puolestaan korkealla Columbuksen toivelistalla. Joukkueen taival pudotuspeleissä katkesi ennen kaikkea huonoon viimeistelyyn. Lisäksi GM Jarmo Kekäläinen tunnetaan rohkeista vaihtokaupoistaan, jossa tähtipelaajia vaihdetaan päittäin toisiinsa.