Columbus Blue Jacketsiin lauantaina kaupattua Patrik Lainetta odottaa uudessa seurassaan suuri rooli.

The Athletic -sivuston Blue Jacketsin sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline uskoo, että Laine isketään heti Blue Jacketsin ykkösketjun vasempaan laitaan.

Portzlinen mukaan Laineen uusi sentteri on suurella todennäköisyydellä kesällä Montreal Canadiensista hankittu Max Domi.

– Laine ottaa paikkansa Blue Jacketsin kärkiketjusta, jonka keskushyökkääjänä toimii Max Domi. Vielä on hieman epäselvää, kuka asetetaan ketjun oikeaan laitaan, mutta todennäköisimpiä vaihtoehtoja ovat Oliver Bjorkstrand ja Cam Atkinson, Portzline kirjoittaa.

Ylivoimalla Laineen odotetaan saavan saman roolin kuin Winnipegissä, eli ylivoimakoostumuksen vasemmalta puolelta laukojan paikalta.

– Laineen voi odottaa kiertelevän ja kaartelevan ylivoimalla vasemmalla puolella laidan läheisyydessä. Blue Jackets on yrittänyt useita eri koostumuksia ylivoimalla, mutta kukaan heidän pelaajista – ei edes Seth Jones, Emil Bemström tai Cam Atkinson – ole onnistunut ampumaan hyvällä menestyksellä suoraan syötöstä, Portzline kertoo.

Laineen Blue Jackets -debyyttiä joudutaan odottamaan vielä ensi viikon loppupuoliskolle, sillä suomalaisen Yhdysvaltojen työviisumin saamisessa voi kestää muutamia päiviä.

Laine joutuu myös vähintään 48 tunnin mittaiseen karanteeniin saavuttuaan Columbukseen. Laineen täytyy testata kahdesti negatiivisesti koronavirukseen, jotta hän voi liittyä Blue Jacketsin mukaan.

LUE MYÖS:

Patrik Laine hyvästeli Winnipeg-fanit – julkaisi tunteikkaan päivityksen

Winnipeg Jets -kapteeni katuu käytöstään Patrik Lainetta kohtaan: ”Ehkä se olisi parantanut asioita”

Odotettu ratkaisu: tällä pelinumerolla Patrik Laine pelaa Columbuksessa

Jäähyväisten aika: Patrik Laineen hyvä ystävä tunteikkaana – ”Tämä on bisneksen raskaampi puoli”

Kaukana unelmatilanteesta – tällaisia senttereitä Columbus istuttaa Patrik Laineen vierelle

Patrik Laineen ”ensi-iltaa” Columbuksessa joudutaan odottamaan – nämä asiat on vielä hoidettava!

Jarmo Kekäläinen hehkuttaa Patrik Laineen hankintaa – taustalla selkeä suunnitelma!

Megakaupan yksityiskohdat tarkentuvat! Winnipeg Jetsillä edelleen pieni ”napanuora” Patrik Laineeseen