MTV: Liiga pelataan loppuun vaikka tyhjille katsomoille: ”Seuroja menisi varmasti konkurssiin”

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga-kiekkoa on jo pidemmän aikaa pelattu tyhjille katsomoille koronarajoitusten vuoksi. Tilanne on taloudellisesti haastava, mutta Liiga on varautunut siihen, että rajoitukset jatkuvat kauden loppuun saakka, kertoo MTV Urheilu.

Tällä kertaa kautta ei voida kuitenkaan jättää kesken.

– Pelaamme täysillä ohjelman mukaan, on yleisöä tai ei. Kauden keskeyttäminen olisi huonoin ja kallein vaihtoehto. Haluamme pelata kauden loppuun ja tarjota yleisölle mielihyvää ankeina aikoina, Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen kommentoi MTV:lle.

Liigan tulevaisuuden yllä on paljon tummia pilviä.

– Jos lopettaisimme kauden, seuroja menisi varmasti konkurssiin. Nytkin se on hyvin mahdollista. Sitten kaikki on kiinni paikallisista yrityksistä, omistajista tai mesenaateista, että haluavatko he säilyttää liigakiekon, Hiltunen povaa.