Maple Leafsista potkut saanut kohuvalmentaja kertoo oman näkemyksensä tähtipelaajan kanssa tapahtuneesta selkkauksesta – ”Olin pettänyt hänet”

© Kuva: Getty Images

Entinen Toronto Maple Leafsin valmentaja Mike Babcock puhui potkuistaan ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Yli vuosi sitten lähtöpassit kanadalaisjoukkueesta saanut Babcock palaa julkisuuteen kommentaattorin roolissa NBC Sportilla.

Suurin raportoitu selkkaus Torontossa tapahtui Mitch Marnerin välillä. Raporttien mukaan Babcock pisti nuorukaisen laatimaan listan joukkuekavereistaan työmoraalin perusteella. Lopulta kanadalaisvalmentaja näytti listan koko joukkueelle.

Babcockin mukaan tarinaa on kuitenkin raportoitu väärin.

– Mitch oli toimistossani palaverissa. Keskustelu oli vain meidän välillä, eikä siinä ollut mitään kummempaa. Keskustelimme työmoraalista ja pyysin häneltä arviota hänestä itsestään, mihin hän asettaisi oman panoksensa, Babcock kertoo The Athleticin Pierre LeBrunin mukaan.

– Sen jälkeen tapasin yhden joukkueiden johtohahmoista, Tyler Bozakin. Silloin tein virheen, sillä näytin listan hänelle. Tajusin heti, mitä olin tehnyt.

– Menin suoraan Mitchin luo ja kerroin tapahtuneesta. Olin pettänyt hänet ja halusin hyvittää asian. Tarjosin hänelle mahdollisuutta kertoa tilanteesta joukkueelle, mutta hän ei halunnut tehdä siitä numeroa.

– Minun olisi itse pitänyt nostaa virheeni jalustalle, mutta en tehnyt sitä. Minä en kuitenkaan kiinnittänyt listaa pukukopin seinälle, se ei ole totta, Babcock päättää.