© Kuva: Juha Tamminen

Lukko – JYP: Ärsyyntynyt Lukko JYPin kimppuun

Liiga
Lukko – JYP
Keskiviikko 27.01. klo 18:30

Liigassa Lukko hävisi eilen kärkiottelun Pelicansille ja sai lahtelaiset rinnalleen sarjakärkeen. JYP kirkasti tahriintunutta kilpeään viime viikolla ottamalla peräti kaksi voittoa. Silti joukkue on yhä toiseksi viimeisenä ja tällä hetkellä 30 pistettä sarjakärkeä perässä. Raumalla vastaan tulee varmasti ärsyyntynyt Lukko.

Pelicans pilasi Pekka Virran 800. liigaottelun päävalmentajana ja pisteet jäivät kotiin. Ei Lukko ottelussa heikompi ollut, mutta tehokkuus maalipaikoissa ratkaisi ottelun. Raumalaisten ei silti pidä surra sen suuremmin, sillä Lukko on edelleen tasokas, laadukkaasti valmennettu yhdistelmä, joka tulee olemaan kova luu tämän kevään mestaritaistossa. Kiukkua tappio varmasti nosti ja keskiviikkona Lukko tulee olemaan varmasti valmiina tositoimiin.

Lappeenrannassa JYP oli ensimmäisessä erässä telineissä ja tarjosi jatkossakin ottelun voittoa SaiPalle jäähyillessään. Sputnikit eivät kuitenkaan saaneet pidettyä ottelua käsissään ja JYP tuli ensin rinnalle ja päätöserässä ohi. Vierasvoitot ovat olleet jyväskyläläisille harvinaista herkkua tällä kaudella. JYP on huilannut muutaman päivän urakoituaan viime viikolla peräti neljä ottelua viidessä päivässä.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko on ottelussa jättisuosikki ja JYPille voi ennustaa vaikeuksia. Vetosuositus on otetaan Lukon maaliluvuista – vähintään neljästä maalista varsinaisella peliajalla saa kohtuullista kerrointa: Lukon maalit (60 min) yli 3.5 kertoimella 1,78.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.