Kaksinkertainen Stanley Cup -sankari nousi mukaan siirtospekulaatioihin – nämä seurat kiinnostuneita?

© Kuva: Getty Images

Juuri käynnistynyt NHL-kausi on tarkoitus viedä läpi ennätyksellisen tiiviillä pelitahdilla, mikä vaatii paljon ennen kaikkea joukkueiden maalivahtiosastoilta.

Lienee sanomattakin selvää, että jokainen menestystä havitteleva joukkue tarvitsee kaksi tasaisesti voittoihin kykenevää maalivahtia usein neljä ottelua viikossa sisältävän runkosarjan läpiviemiseksi.

The Athletic nosti yhdeksi alkaneen NHL-kauden ennustuksistaan kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan, Los Angeles Kingsin pitkäaikaisen ykkösmaalivahti Jonathan Quickin treidin jonkin mestarisuosikin riveihin.

– Tiukan otteluohjelman vuoksi Quickin kokemukselle löytyy varmasti käyttöä. 34-vuotiaalla maalivahdilla ei ole sopimuksessaan siirtopykälää, joten Kings voi kaupata hänet haluamaansa osoitteeseen. Maalivahdin 5,8 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kauden 2022-23 jälkeen, joten Kings joutunee ottamaan kontolleen osan Quickin palkasta tehdäkseen kaupasta kannattavan riskin St. Louis Bluesin, Colorado Avalanchen, Washington Capitalsin, Dallas Starsin tai Carolina Hurricanesin kaltaisille joukkueille.

– Quickin maine itsessään tekee hänestä halutun kohteen kaudella, jolloin maalivahtiosaston syvyys ei ole koskaan ollut tärkeämmässä roolissa, The Athletic näkee.

Maalivahdin kaksi viimeistä kautta ovat olleet erittäin vaikeita. Kaksinkertainen William Jennings -voittaja pelasi viime kaudella 42 ottelua torjuntaprosentilla 90,4 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,79.

L.A. on selvinnyt sitten edellisen mestaruuskeväänsä 2014 pudotuspeleihin vain kahdesti ja napannut näistä peleistä vain yhden voiton.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.