NHL:n suurimpiin megatähtiin lukeutuvan Edmonton Oilersin kapteeni Connor McDavidin odotukset Jesse Puljujärven suhteen ovat korkealla alkavan kauden suhteen.

McDavid odottaa suomalaisen olevan tällä kertaa edellistä NHL-visiittiään valmiimpi nappaamaan vakituisen pelipaikan Oilersin kokoonpanosta.

– Hän on iso osa joukkuettamme. Mikäli hän pystyy ottamaan kehityksessään harppauksia kuten nyt näyttäisi, tulee se olemaan iso asia joukkueellemme. Meidän on kommunikoitava hänen kanssaan ja pidettävä hänen itseluottamuksensa korkealla, McDavid kommentoi Puljujärven asemaa lehdistön edessä.

– Hänellä on levein hymy ja hän on todella iloinen kaveri. Hän rakastaa peliä ja täällä olemista, joten hänen on vain pidettävä siitä kiinni. Pystyit näkemään, että hän kadotti osan siitä ensimmäisen stinttinsä lopulla, joten on hienoa nähdä hänet jälleen täynnä intoa, McDavid kehuu mahdollista tulevaa ketjukaveriaan.

22-vuotias Puljujärvi pelasi edellisen, kolmen kauden pituisen NHL-stinttinsä aikana 137 ottelua tehoin 17+20=37. Alkavalla kaudella Edmontonin entiselle kärkivaraukselle on onnistuessaan tarjolla iso rooli Oilersin kahdesta kärkikentällisestä.