NHL-kauden alkaminen venymässä – Aleksander Barkovin tuore seurakaveri harkitsee pelaamista Euroopassa!

© Kuva: Getty Images

Tulevan NHL-kauden aloitus vaikuttaisi viimeisimpien huhujen mukaan venyvän taalaliigan aiemmin tavoittelemasta ajankohdasta 1.tammikuuta.

Mahdollinen viivästyminen on saanut kovista, ajoittain jopa sääntöjen rajamailla olevista otteistaan tunnetun tshekkipuolustaja Radko Gudasin harkitsemaan pelaamista ennen NHL-kauden alkua kotimaassaan.

Gudas kertoo iSport-sivustolle käyneensä keskusteluja Tshekin pääsarjan Sparta Prahan kanssa.

– Haluaisin pelata jossakin ja Sparta olisi paras vaihtoehto minulle, Gudas toteaa.

30-vuotias puolustaja kiekkoilee tulevalla NHL-kaudella Aleksander Barkovin ja Markus Nutivaaran joukkuekaverina Florida Panthersin väreissä solmittuaan sen kanssa lokakuussa vapaana agenttina kolmivuotisen ja 7,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen ja viime kädessä päätös pelaamisesta Euroopassa on luonnollisesti Panthersin seurajohdon.

– Kaikki on vielä hyvin epävarmaa. Harjoitusleirien alkamisesta ei ole vielä tiedotettu ja siksi emme ole Floridan kanssa vielä päättäneet pitäisikö minun aloittaa kausi jossakin. Epäselvää on myös millä ehdoilla he päästäisivät minut liittyen vakuutuksiin ja muuhun, Gudas muistuttaa.

Gudas on pelannut urallaan 479 NHL-runkosarjaottelua, sekä 20 pudotuspeliä ja edustanut ennen floridalaisryhmää Tampa Bay Lightningia, Philadelphia Flyersia ja Washington Capitalsia.