Mikael Granlundin allekirjoitusta jahtaa useampi seura – mukana myös yksi yllättäjä

© Kuva: Getty Images

Kahdeksan kautta NHL:ssä pelannut Mikael Granlund on edelleen ilman sopimusta ensi kaudelle. Ensimmäistä kertaa vapaana agenttina olevan suomalaisen perässä on raporttien mukaan kuitenkin kolme seuraa.

Fox Sportsin toimittaja Andy Strickland twiittasi, että Columbus Blue Jackets sekä Carolina Hurricanes jahtaavat suomalaisen allekirjoitusta.

Columbuksen tilanne kävisi järkeen, sillä joukkueella on palkkakatossaan tilaa. Ainoa pelaaja ilman sopimusta on tähtisentteri Pierre-Luc Dubois. Joukkue putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella mestari Tampa Bay Lightningille.

Hurricanesin maininta on yllätys. Joukkueella on palkkakatossaan tilaa alle miljoona. Kaiken lisäksi Carolinan kärkiketjut ovat suhteellisen täynnä. Lisätään tähän vielä huippupuolustaja Dougie Hamiltonin ensi kaudella päättyvä sopimus, niin Granlundin paikkaa joukkueesta on vaikea löytää.

Viimeinen joukkue, jonka Strickland mainitsee on Nashville Predators. Granlund vietti edelliset puolitoista kautta Predsin riveissä. Stricklandin mukaan Nashville jahtaa myös toista vapaata agenttia Mike Hoffmania.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.