Ilves se vaan dominoi – Liigan marraskuunkin pelaaja tamperelaisjoukkueesta

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti nettisivuillaan, että sarjan kärkipäässä painivan Ilveksen kultakypärä Arttu Ruotsalainen on valittu sarjan marraskuun pelaajaksi. Marraskuun paras maalintekijä ja ykköspistemies kokosi kuukauden seitsemässä ottelussa tehot 7+5=12.

Buffalo Sabresin lainapelaajan ja sentterin lähimmät uhkaajat olivat HIFK:n keskushyökkääjä Anton Lundell ja Lukon puolustaja Robin Press. Ruotsalaisen koko kauden saldo on 19 pelatun ottelun jälkeen 16+11=27.

Lokakuussa kuukauden pelaajaksi valittiin toinen Ilves-pelaaja, jo Pohjois-Amerikkaan suunnannut maalivahti Lukas Dostal.

Liigassa on tarkoitus pelata keskiviikkona ottelu Ässät-KooKoo.

LUE MYÖS:
Nyt meni pipariksi Liigassa – mikä ihmeen suihkutuomio se tämä oli? Kiekkopersoona: ”Tuomarit ja kurinpito virheen merkiksi lapanen pystyyn anteeksipyynnön kera!”

Näkökulma: Hirmuhankintoja tehneen liigajoukkueen luotsin neronleimaukset voivat johtaa sensaatioon: ”Vastustajan lisäksi paikalla on vähän muitakin demoneja”

Sport liitää ihmeellisessä voittoputkessa uusien hankintojen ansiosta – Risto Dufvalta käsittämätön kommentti Tappara-voiton jälkeen

“Ei monen sipuli kestäisi”: Liigaseuran jäseneltä painava viesti – sarjassa tehty kaikki selviytymisen eteen, mutta pelit menossa taas jäihin