The Hockey News -lehti on valinnut NHL-pelaajat, joilla on tulevalla kaudella eniten todistettavaa.

Kiekkoraamatuksi tituleeratun jääkiekkolehden valinnaksi kohdistui muun muassa Florida Panthersin venäläisvahti Sergei Bobrovski.

– Seitsenvuotisen ja 70 miljoonan dollarin jättisopimuksen tehnyt Bobrovski kärsi juuri, odotuksiin nähden, uransa huonoimman kauden. Auts. Bobrovskin torjuntaprosentti 90,0 oli hänelle matalin sitten kauden 2011-12. Hän oli jättimäinen floppi runkosarjassa, eikä yhtään parempi myöskään pudotuspeleissä, The Hockey News kirjoittaa.

The Hockey News näkee, että Bobrovskin vaikeudet voisivat kuitenkin olla jo ensi kaudella ohi.

– ”Bob” on ollut ennenkin maassa. Hän ajautui ongelmiin myös kaudella 2015-16 Columbus Blue Jacketsin mukana. Kesällä 2016 hän päätti muuttaa koko harjoittelunsa ja ruokavalionsa, jonka avulla hän lopulta pudotti kropastaan n. 10 kiloa pois. Hänestä tuli silloin kevyempi ja notkeampi. Hän voitti uransa toisen Vezina-palkinnon heti seuraavalla kaudella. Bobrovski on elänyt aina ”salilla eka, salilla vika” -mentaliteetilla. On todennäköistä, että hän on nytkin harjoitellut kovaa alkavaa kautta varten. Hän on vielä 32-vuotiaana tarpeeksi nuori palaamaan entiseen vireensä, lehti arvioi.