Venäjän ”poikajoukkue” kyykytti Leijonia täydellisessä farssissa – Karjala-turnauksen avauksessa karu yleisömäärä

© Kuva: Leijonat.fi

HELSINKI. Venäjän nimetön ja nuori joukkue ryöpytti Leijonia Euro Hockey Tourin Karjala-turnauksessa torstaina urakalla. Jo avauserässä kolmen maalinsa myötä karannut punapaitainen lauma löi taululle 2 224 katsojan edessä erikoiset luvut 6-2. Mainittakoon, että Tsekin ja Ruotsin välinen päiväpeli pelattiin ilman katsojia.

Katsomossa oli iltapelissäkin ajoittain niin hiljaista, että pelaajien huudot raikuivat kaukalosta kauas ylös. Suomalaisyleisöllä ei ollut syytä ilonkiljahduksiin aneemisen ja väsyneen turnausisännän heikon panoksen takia. Kotiyleisöä huudattivat HPK-pakki Elmeri Eronen ja HIFK-hyökkääjä Jere Sallinen.

Venäjän tehokkaimmat olivat kaikille tutut nimet Jegor Afanasjev (1+2=3), Ilja Safonov (1+1=2), Daniil Chayka (1+1=2) ja joukkueen kenties tunnetuin Vasili Podkolzin (0+2=2).

Suomen maalilla torjuneen Oskari Setäsen (kuvassa) A-maajoukkuedebyytti oli karmea, kun Lukko-vahdille kirjattiin vain 19 torjuntaa. Prosentit jäivät karuihin lukemiin 76,00.

Suomen täydellinen farssi huipentui Ässien Peter Tiivolan loukkaantumiseen ja Kärppien Otto Karvisen suihkukomennukseen. Se tuli päähän kohdistuneesta taklauksesta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.