© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – Lukko: Kova kotikerroin houkuttaa

Liiga
Tappara – Lukko
Perjantai 27.11. klo 18:30

Vaisun alkukauden pelannut Tappara ottaa perjantaina mittaa kovaluokkaisesta Lukosta. Tapparalla on ollut vaikeuksia saada viisikkopeliään kuosiin ja vaikka peli olisi kulkenutkin paremmin, on pelien ratkaiseminen omaksi eduksi tuottanut välillä ylimaallisia vaikeuksia. Vahva Lukko haksahti viikolla tappioon, mutta isossa kuvassa joukkue on ollut pelottavan hyvä.

Tappara otti viime viikolla peräti kolme jatkoaikavoittoa. Niistä kahdessa ratkaisijana oli Kristian Kuusela, jolle nämä maalit olivat vasta kauden ensimmäiset. Voitoista huolimatta Tapparan peruspeli on yhä vaiheessa, eikä joukkueelle voi antaa puhtaita papereita. Jussi Tapola ei ole saanut iskostettua joukkueen selkärankaan pelitapaa, jota koko joukkue osaisi saumattomasti toteuttaa.

Lukko kärsi tappion KalPaa vastaan viikolla. KalPa onnistui pitämään raumalaiset poissa parhailta maalintekopaikoilta ja käytti omat paikkansa tehokkaammin hyväkseen. Näytti siltä, että kuopiolaiset olivat opiskelleet Pekka Virran pelikirjan huolellisesti ja pystyivät torppaamaan Lukon aikeet paremmin kuin monet joukkueet tällä kaudella. Lukko tulee päälle laajalla rintamalla, mutta maalinteossa parhaiten ovat onnistuneet Eetu Koivistoinen ja Aleksi Saarela.

Lyö vetoa ottelusta:

Koskakohan viimeksi Tappara on saanut kotonaan kertoimen 3,60? Mene ja tiedä, mutta Lukon suosikkiasemasta huolimatta isäntiä tekee mieli koettaa näillä kertoimilla. Tappara on joka tapauksessa menossa parempaan suuntaan ja perjantain ottelu on loistava tilaisuus ottaa askel eteenpäin. Vetosuositus on Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,60.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.