Tappara kiinnitti maajoukkuepuolustajan kahden vuoden sopimuksella

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Tappara on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen maajoukkuepuolustaja Valtteri Kemiläisen kanssa.

Viidettä kauttaan kirvesrintoja edustava jatkaa tuoreen sopimuksen myötä seurassa kevääseen 2022.

– Minulla on ollut hienoa aikaa Tapparassa ja olen tykännyt kaupungista. Tampereesta on tullut koti ja organisaatiossa hoidetaan kaikki asiat ihan viimeisen päälle. Tapparasta huokuu tekemisen meininki, laadukas arjen työ ja voittamisen kulttuuri kopissa. Joka päivä on hieno tulla hallille ja tehdä hommia. Hieno olla osa meidän seuraa myös ensi kaudella ja päästä pelaamaan uudella Uros Live-areenalla, Kemiläinen riemuitsee seuran tiedotteessa.

28-vuotias puolustaja on iskenyt tämän kauden 17 Liiga-pelissä tehot 5+5=10.