Nöyryytys: Markus Granlund ei hätkähtänyt aggressiivista KHL-maalivahtia – taituroi näppärän maalin

© Kuva: AK Bars

Salavat Julajev Ufan huippukautta pelaava suomalaistrio Markus Granlund, Teemu Hartikainen ja Sakari Manninen oli jälleen pääosassa, kun joukkue kaatoi perjantain KHL-kierroksella Spartak Moskovan voittomaalikilpailun jälkeen 2-1.

Manninen iski toisessa erässä Granlundin ja Hartikaisen esityöstä Salavatin ainoan maalin varsinaisella peliajalla ja Granlund nousi joukkueen sankariksi voittomaalikilpailussa onnistuttuaan siinä kahdesti.

Ensimmäisessä osumista suomalaissentteri suorastaan nöyryytti Spartakin slovakialaismaalivahti Julius Hudacekia.

Hudacek yritti torjua yritystä aggressiivisesti tulemalla vastaan ja pyrkimällä huitaisemaan kiekkoa pois Granlundilta. Suomalainen kiersi veskarin mailan kuitenkin helposti laittaen kiekon verkkoon ja sai tämän näyttämään tilanteessa melko hupaisalta.

Voit katsoa Granlundin taituroinnin alla olevalta videolta tai täältä.