Miro Heiskaselle povataan suuria asioita: ”Hänestä ei tule vain Norris Trophy -finalisti”

© Kuva: Getty Images

NHL Network on viime päivinä listannut NHL:n parhaat puolustajat. NHL.comin toimittajat jatkoivat tätä keskustelua valitsemalla puolustajat, jotka uskovat olevan parhaita kolmen vuoden päästä. Artikkeli kasattiin niin, että jokainen toimittaja esitteli oman valintansa tulevaisuuden parhaaksi pakiksi.

Mike Morrealen valinta oli Miro Heiskanen.

– Merkit siitä, että Heiskasesta tulee eliittitason NHL-puolustaja, näkyivät jo siitä hetkestä, kun hän tuli liigaan 19-vuotiaana tulokkaana, mutta viime kauden pudotuspelit laukaisivat hänet ylempään luokkaan. Hän johti Starsin puolustajia kahdeksalla maalilla, 27 syötöllä ja 35 tehopisteellä 68 runkosarjamatsissa ja johti heitä uudestaan kuudella maalilla, 20 syötöllä ja 26 tehopisteellä 27 pudotuspeliottelussa, Morreale kertaa.

– Heiskanen tekee aina oikean pelillisen ratkaisun, eikä näytä koskaan hätääntyvän paineen alla. Seuraavien kolmen kauden aikana hänestä ei tule vain Norris Trophy -finalisti, vaan hän myös voittaa palkinnon.

Muiden toimittajien valintoja olivat Cale MakarSeth JonesVictor HedmanQuinn Hughes ja Roman Josi.


PÄIVÄN VIHJE: HIFK – JUKURIT

Onko Jukureille tiedossa lisää HIFK-painajaisia?