IL: NHL-tähti Mikko Koivu liittyy TPS:n harjoitusvahvuuteen

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildista Columbus Blue Jacketsiin ensi kaudeksi siirtyvä Mikko Koivu liittyy kasvattajaseuransa TPS:n harjoitusvahvuuteen maanantaina, paljastaa Iltalehti.

Viime viikot Turussa yhdessä fysiikkavalmentajansa kanssa harjoitelleen 37-vuotiaan Koivun suunnitelmissa ei ole edustaa TPS:ää Liiga-peleissä, vaan mies liittyy ainoastaan mukaan nuoren joukkueen harjoitusremmiin valmistautuakseen tulevaan NHL-kauteen.

– Mikko halusi tulla ja me haluamme tietenkin Mikkoa auttaa. Hän pystyy auttamaan nuoria pelaajiamme niin monella tavalla. Meidän pelaajat näkevät miten kokenut, todellinen ammattilainen arjessa toimii, TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio paljastaa IL:lle.

– Pelaamisesta ei ole ollut mitään puhetta. Mikko tulee nyt meidän mukaan puhtaasti treenaamaan. Mikko varmasti pääsee joukkueen harjoituksissa parempaan tatsiin kuin yksin harjoittelussa, Kallio painottaa.

Kallion mukaan laajalla kokoonpanolla operoiva turkulaisseura ei etsi parhaillaan aktiivisesti vahvistuksia joukkueeseensa.

– Meillä on aika stabiili tilanne joukkueessa, rosterissa on laajuutta. Ei ole hakua nyt päällä, Kallio vahvistaa.