Huippu-uutisia: Pelicansille pikavauhtia komea rahapotti!

© Kuva: Juha Tamminen

Talousvaikeuksissa useiden muiden Liiga-seurojen tapaan rypevän Pelicansin kannattajaosakkeiden anti on käynnistynyt vilkkaasti.

Keskiviikkona kello 9.00 alkaneessa annissa oli torstaihin kello 10.00 mennessä merkitty osakkeita jo lähes 78 000 euron arvosta.

Lahtelaisseura tiedotti osakeannin järjestämisestä tiistaina pitämänsä ylimääräisen yhtiökokouksen jälkeen.

Liiga-joukkueen taustayhtiö Lahden Pelicans Oy lanseerasi kokouksessa uuden C-osakesarjan, joka on niin sanottu kannattajaosake. Osake ei tuo omistajilleen ääni- eikä osinko-oikeutta. Osakkeita tuli myyntiin 10 000 kappaletta ja ne maksavat 100 euroa kappale. Annin tavoitteena on siis kerätä 1 000 000 euroa.

Osakkeita voi merkitä 3.helmikuuta 2021 asti ja ne oikeuttavat yhtiön hallituksen erikseen määrittelemiin etuihin ja oikeuksiin. Osakkeenomistaja saa fyysisen osakekirjan, sekä 20 eurolla areenarahaa, jonka voi käyttää Isku Areenan palveluihin. Uudet osakkeenomistajat listataan myös lahtelaisseuran verkkosivuille ja nimet taltioidaan Isku Areenan seinään.

Osakeannin etenemistä voi seurata reaaliajassa joukkorahoituspalvelu Fundun nettisivulta täältä.