Huhumylly pyörii: Tapparalta mystinen julkaisu – saapuuko Aleksander Barkov Liigaan?

© Kuva: Getty Images

Tappara julkaisee tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tiedotteen normaalista poikkeavaan aikaan kello 00.00.

Tamperelaisseuran sosiaalisessa mediassa julkaisemasta kuvasta ei ole pääteltävissä yhtään mitään, mutta erikoinen kellonaika on saanut huhut liikkeelle sen suhteen, että Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov voisi liittyä joukkueeseen lainasopimuksella.

Barkovin lisäksi Tapparan mukana ovat harjoitelleet myös Buffalo Sabresin Henri Jokiharju ja Winnipeg Jetsin Patrik Laine, mutta kolmikosta juuri Barkovia on pidetty todennäköisimpänä vahvistuksena Liigaan.

Barkov on nykyisin Tapparan osaomistaja ja hän on Aamulehden tietojen mukaan kiinnostunut pelaamaan kirvesrinnoissa. NHL-tähden vakuutuksen maksaisi Panthers.

Pitävätkö huhut paikkaansa? Se selviää keskiyöllä.