Ei se nyt ihan putkeen mennyt Ruotsissakaan – hävinnyt Tre Kronor sai täystyrmäyksen erikoisen säädöksen takia: “Olen huolissani, jos puuhastelu jatkuu näin”

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Suomi ja Ruotsi olivat Helsingin perinteisen Karjala-turnauksen avauspäivän heittopussit. Ensiksi mainittu otti iltapelissä Venäjän ”pojilta” nokkaan 2-6, ja Ruotsikin aiemmin Tsekiltä luvuin 1-3.

Tre Kronorin puuhastelu sai maan valtamedia Expresseniltä niskaan lokaa oikein urakalla.

– Olen huolissani ruotsalaisen jääkiekon tilasta, jos puuhastelu jatkuu näin. Tsekki dominoi täysin, kyseessä on parodia, lähteen asiantuntijat manaavat.

He haukkuivat ruotsalaisen sarjakiekon uuden säännön lyttyyn. SHL:ssä mailarikkeet on karsittu pois, ja lähteen asiantuntijat näkevät tämän olevan yksi syy Ruotsin sukellukselle.

– Kiekosta on päästävä taistelemaan, eikä käsille tarvitse lyödä. Taisteluhenki on hävinnyt. Se näkyy kansainvälisellä tasolla.

– Huitomiset pitää karsia toki, mutta ruotsalaisessa kiekossa tämä on viety uudelle levelille. Nyt kiekosta ei voi edes taistella.

– Eihän ruotsalainen jääkiekko ole enää taistelulaji.

Ruotsi jatkaa turnaustaan lauantaina kello 13.30 Venäjää vastaan ja sunnuntaina sillä on vastassa Suomi kello 17.30. Muutoksia on tultava.

– Näyttää siltä, ettei pelissä ole mitään ideaa.

LUE KARJALA-TURNAUKSEN VÄLIPÄIVÄN JUTUISTA MYÖS:
Nuorten Leijonien pelit peruuntuivat, Leijonien sentteri loukkaantui – Anton Lundell viikonlopuksi A-maajoukkueeseen? “Ei voi koskaan sanoa, että ei koskaan”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.