Tulevaisuudessa NHL:ään? Lukon huippuhankinta uhkuu näyttöhaluja: ”Tavoitteena on kuulua Liigan parhaimpiin puolustajiin”

Yksi käynnissä olevan liigakauden mielenkiintoisimmista puolustajista löytyy Lukon takalinjoilta.

Vili Saarijärvi on palannut usean Pohjois-Amerikassa vietetyn vuoden jälkeen takaisin Suomeen ja nuorukaisella on kotimaassaan kovat tavoitteet.

– Tavoitteena on ottaa iso steppi ja kuulua Liigan parhaimpiin puolustajiin ainakin kiekollisella puolella. Se on iso vahvuuteni ja luistelu tukee sitä, millä saa pidettyä peliä nopeana. Tavoite on ottaa seuraava steppi ja se vaatii varmasti sitä, että on niitä kärkipuolustajia, puolustaja kommentoi Liigan sivuilla julkaistussa haastattelussa.

Saarijärvi osa vahvaa kokonaisuutta, sillä Lukko lukeutuu sarjan suurimpien mestarisuosikkien joukkoon. Raumalla jahdataan tällä kaudella mestaruutta tosissaan.

– Kyllä meillä on todella laaja ja hyvä rosteri. Meillä on mahdollisuudet menestyä, mutta se vaatii sitä, että kaikki tekevät töitä yhdessä ja tiedostamme, että mikään ei tule ilmaiseksi. Yhtään helppoa peliä ei tule, ja joka pelissä pitää laittaa kaikki likoon, jos haluamme voittaa ja menestyä. Meillä on hyvä rosteri, ja meidän pitää vain saada kaikki irti siitä, puolustaja toteaa.