HIFK esitteli A-juniorijoukkueensa viime lauantain 8-1-murskavoitossa KalPaa vastaan uuden maalivahdin, kun tolppien välissä nähtiin kevään Pohjola-leirin parhaana veskarina ja tähtipelaajana palkittu Emil Vinni.

Vinni teki kamppailussa historiaa, sillä hän oli helsinkiläisten U20-joukkueen kaikkien aikojen nuorin pelaaja. Huippulupauksella oli lauantaina ikää 14 vuotta, 9 kuukautta ja 29 päivää.

Voitto-ottelussa jo nyt varsin raamikas (Eliteprospects-tilastosivuston mukaan 187 cm) Vinni nappasi 21 torjuntaa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kevään Pohjola-leirin parhaana veskarina ja tähtipelaajana palkitusta Emil Vinnistä tuli lauantaina kaikkien aikojen nuorin Kolli. Vinni torjui #HIFK U20-jengille 8–1-voiton KalPasta 14 vuoden, 9 kuukauden ja 29 päivän ikäisenä. 👊

WESTPRO viikkoraportti: bit.ly/3ki1S4Z